Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 05.03.2016

( Votes )
Овен
Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Продължение...

 

Хороскоп за 04.03.2016

( Votes )
Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Продължение...

 

Хороскоп за 03.03.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Продължение...

Хороскоп за 03.03.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 02.03.2016

( Votes )
Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

 

Хороскоп за 01.03.2016

( Votes )
Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Продължение...

  

Страница 366 от 377

<< Начало < Предишна361362363364365366367368369370Следваща > Край >>