Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за АПРИЛ 2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
 
Овен
Много  неща  ще  са  възможни за  Вас  през  този  месец , с  изключение  на  едно:  по  никакъв  начин  няма  да  можете  да  скучаете. Приливът  на  енергия, който  ще  усещате, ще  Ви  тласка   там, където е  най-натоварено.  По  течение  на  обстоятелствата  ще  се  окажете  в   зоната  на  повишено  внимание  на  заобикалящите и  затова  е  задължително  да  се  грижите  за  собствения  си  имидж.  Периодът  ще  се  характеризира  и с  много  интересни  и  важни  запознанства, които  ще  имате  желание  да  продължат  ако  не  безкрайно, то  поне  дълго., като  например  някое  да  прерасне в  сериозна  връзка. Задължителното е, да  не  чакате, а  да  вземете  ситуацията в  свои  ръце На  практика  в  момента  избирате  Вие  и  съответно  първата  крачка  трябва  да  е  Ваша. Оптимизмът, заедно с  мощната  енергия, която  притежавате, ще  позволят  да  доминирате  над  обкръжаващите , което  значи, че  трябва  да  действате!
 

Продължение...

Хороскоп за АПРИЛ 2016 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
 

Хороскоп за 22.03.2016

( Votes )
Овен
Колкото и да се стараете днес да угодите на своя любим човек, едва ли ще можете да го направите. И не защото той няма да оцени Вашите усилия, а защото няма да е във Вашата власт да го направите доволен и щастлив, нито пък е във Вашата компетенция.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.03.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашият любим човек ще бъде склонен, да вярва в мистика и чудеса, което значително ще се отрази на вашите взаимоотношения. И ако изведнъж на кръстовището светофарът мигне не с онзи цвят, който си е поръчал, знайте, че той ще се държи съвсем не в съответствие със здравия разум...

Продължение...

Хороскоп за 21.03.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 20.03.2016

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.03.2016

( Votes )
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

  

Страница 364 от 377

<< Начало < Предишна361362363364365366367368369370Следваща > Край >>