Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 31.03.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Продължение...

Хороскоп за 31.03.2016 - 3.5 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 30.03.2016

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя любим човек - нещо като котка, с мишка - радостно забавление с жертвата, само че с щастлив край. Но дали това ще се хареса на Вашия самодоволен и самостоятелен партньор? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а иначе скандалът е неизбежен!

Продължение...

 

Хороскоп за 29.03.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Продължение...

Хороскоп за 29.03.2016 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
  

Хороскоп за 28.03.2016

( Votes )
Овен
Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.03.2016

( Votes )
Овен
През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Продължение...

  

Страница 363 от 377

<< Начало < Предишна361362363364365366367368369370Следваща > Край >>