Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 18.04.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър вид. Очаква Ви някаква изненада.

Продължение...

Хороскоп за 18.04.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 17.04.2016

( Votes )
Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.04.2016

( Votes )
Овен
Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим човек, дори да е много отговорен и надежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи наистина само от Вас, защото иначе ще бъде голяма вероятността да сгрешите и да се получи съвсем не онзи реаултат, който бихте искали.

Продължение...

  

Хороскоп за 15.04.2016

( Votes )
Овен
За съжаление днес ще се наложи да приемате на вяра всичко, което говори Вашия любим човек, та даже и това, което се опитва да каже . Затова бъдете пределно предпазливи, особено ако става дума за нещо, не виждано до този момент... Не взимайте прибързани решения - всяко нещо може да почака ден-два.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.04.2016

( Votes )
Овен
Крайно неблагоприятен във всяко отношение ден, в който няма да има поводи за веселие. Трудът и грижите ще преобладават. Съдбата Ви изпраща изпитания, проверявайки за надежност Вашите жизнени принципи и възгледи. Очакват Ви примамливи предложения, но е по-добре да не взимате решения, преди да обмислите всичко добре. Придържайте се към подвижния начин на живот. Отдаването на собствения егоизъм и нежеланието да се съпротивлявате на съблазните, възникващи на всяка крачка, може да влошат отношенията Ви с възлюбените и да Ви доведат до депресия.

Продължение...

  

Страница 361 от 377

<< Начало < Предишна361362363364365366367368369370Следваща > Край >>