Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 17.12.2015

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Продължение...

Хороскоп за 17.12.2015 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 16.12.2015

( Votes )
Овен
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве . Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.12.2015

( Votes )
Овен
Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и ангажименти, и даже няма и да поискате да помислите за онова, което ще бъде утре. Приливът на вътрешна енергия наистина е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате и да не отидете твърде далеко. Тази енергия скоро ще се изтощи, така че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички запаси от енергия, за да се справите с някаква сложна ситуация.

Продължение...

 

Хороскоп за 14.12.2015

( Votes )
Овен
Днес ще трябва да сте по-внимателни и да се опитате да се съобразявате с чувствата на другите. Може малко да ви помръзва, но не очаквайте някой друг да ви свърши работата. Добре е да не се опитвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша полза. asdasdas 'sadasd

Продължение...

  

Хороскоп за 13.12.2015

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.12.2015

( Votes )
Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.12.2015

( Votes )
Овен
Овните трябва да са много претенциозни в общуването. Дошъл е точно онзи ден, в който изпитаният приятел е не само по-добър от двама нови, а е за предпочитане във всяко отношение. Помнете, че сте склонни към прекалена доверчивост, и желаещите да се възползват от това може да се окажат твърде много. Възможно е да се почувствате неразположени, тъй като жизненият Ви потенциал е доста понижен, и организмът Ви не всякога може да се справи с инфекциите. Най-важните си работи, срещи и преговори, планирайте за средата на деня, тъй като по това време няма да чувствате недостиг на енергия, която Ви е необходима за постигане на целите.

Продължение...

  

Страница 460 от 462

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>