Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 29.02.2016

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 28.02.2016

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

 

Хороскоп за 27.02.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл...

Продължение...

Хороскоп за 27.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 26.02.2016

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Продължение...

Хороскоп за 26.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Хороскоп за 25.02.2016

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

Хороскоп за 25.02.2016 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за 24.02.2016

( Votes )
Овен
Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.02.2016

( Votes )
Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Продължение...

  

Страница 451 от 463

<< Начало < Предишна451452453454455456457458459460Следваща > Край >>