Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 27.12.2015

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 26.12.2015

( Votes )
Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Продължение...

 

Хороскоп за 25.12.2015

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Безусловният плюс на този ден е, че Ви е предоставена почти пълна свобода на действие. Ще можете да взимате решения самостоятелно, и да реализирате своите планове в живота, без да очаквате подкрепа и одобрение от когото и да било. На последните днес съвсем не трябва да разчитате, тъй като срещу Вас ще са и онези, които до неотдавна са били на Ваша страна. И в личните отношения нещата ще бъдат сложни, като не веднъж ще имате усещането, че се приближава буря, и то не на шега. Някак ще съумеете да загладите острите ъгли, но за по-нататъшни взаимоотношения не може да става и дума.

Продължение...

Хороскоп за 25.12.2015 - 5.0 out of 5 based on 3 votes
  

Хороскоп за 24.12.2015

( Votes )
Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.12.2015

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на идеите в живота е много по-важно, отколкото завършването на предишни проекти. Това е даже по-важно и от прогреса. Затова се съсредоточете върху новите начинания, и си осигурете подкрепата на колкото се може повече хора. При това денят ще се окаже съвсем не лош от романтична гледна точка. Заедно с любимия човек ще прекарате времето си отлично, а срещата Ви ще донесе и на двамата голямо количество незабравими впечатления.

Продължение...

Хороскоп за 23.12.2015 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
  

Страница 373 от 376

<< Начало < Предишна371372373374375376Следваща > Край >>