Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за неделя 24 март 2024 (24.03.2024)

( Votes )

Овен

През този ден не може да сте напълно уверени в това, че целите Ви са правилни, а плановете - изпълними. Може също и да се съмнявате в някои от своите приятели и партньори и да ние ги считате за хора, заслужаващи доверие. Прекрасно се справяте с възложените Ви задължения, ще се чувствате удовлетворени от свършената работа или от общуването, ако се опирате на своите предишни знания и умения, а и на минали професионални или приятелски връзки. Новите замисли, породени през това денонощие, може да се окажат двойнствени и неясни.

Продължение...

 

Хороскоп за събота 23 март 2024 (23.03.2024)

( Votes )

Овен

Далеч не всички Ваши желания през това денонощие могат да се изпълнят. Свободата Ви ще бъде ограничена от правилата на поведение( например в обществените места) , а и от професионалните принципи и етикет. Възможно е да се натъкнете на съпротивата или осъждането на партньора, клиента, началника или на някой от родителите. Най-вече болезнено ще изживявате невъзможността, да следвате своите привички или неосъзнати импулси. В бизнеса позициите на конкурентите може да притежават много повече здравина и надеждност, отколкото Вашите.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 22 март 2024 (22.03.2024)

( Votes )

Овен

Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Продължение...

  

Хороскоп за четвъртък 21 март 2024 (21.03.2024)

( Votes )

Овен

Всеки от ума си тегли. Даже и в най-умните книжки по приложна психология може да се окаже че е написано нещо такова, което съвсем да не Ви върши работа и даже и да Ви пречи в постепенното изграждане и изглаждане на отношенията с Вашия любим човек. По-добре отхвърлете умните съвети на умните психолози и дейставайте на свой страх и риск.

Продължение...

 

Хороскоп за сряда 20 март 2024 (20.03.2024)

( Votes )

Овен

Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях...

Продължение...

  

Страница 4 от 374

<< Начало < Предишна12345678910Следваща > Край >>