Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Седмичен общ хороскоп 08 април – 14 април 2019

( Votes )
Овен
Въоръжете  се  с  фантазия  и  творчески  реализирайте  своите  замисли. През  тази  седмица  ще  сте  лидер, а това  осезаемо ще  Ви  помогне  да  постигнете това, което  искате. Всъщност  и  за  неуспехите  си  ще  се  наложи  да  отговаряте.  Седмицата  ще  е  богата  на  събития  и  ще  Ви осигури  ярки  впечатления.  През  почивните  дни  си  осигурете  достатъчно  време  за  почивка  за  да  можете  да  помислите  за  нещата, или  си  организирайте  кратко  пътуване.  Не  забравяйте  за  своите  роднини и  минете  да  ги  видите  и  да  им  погостувате  макар  и  за съвсем  малко  време.

Продължение...

 

Хороскоп за 11.04.2019

( Votes )
Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за 10.04.2019

( Votes )
Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Продължение...

  

Хороскоп за 09.04.2019

( Votes )
Овен
Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие , съвсем не без основание, се гордеeте от факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов винаги да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. В дадения момент човек, който не Ви е безразличен, преживява не леки времена, и Вие не знаете какво да направите. Това усещане на действителността е нормално, но съвсем не значи, че зарад него трябва да се самобичувате. В момента този човек сам трябва да се справи с всичко. Онова, което може да направите е, да му дадете ясно да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.04.2019

( Votes )
Овен
През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Продължение...

  

Страница 219 от 375

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>