Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 22.04.2019

( Votes )
Овен
Ако колегата Ви има проблеми, не позволявайте това да Ви разстройва. Той всичко ще Ви разкаже само след няколко дни. А за сега работите като машина, изпълнявайки всякакви задачи, и при Вас всичко става отлично. Тъй като през последните дни направо сте си играли, трудолюбивото настроение е точно онова, което докторът би Ви предписал.

Продължение...

 

Хороскоп за 21.04.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

Хороскоп за 21.04.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 20.04.2019

( Votes )
Овен
Най-вероятно е, да изпитате желание да се затворите в себе си. Да, може би бихте искали да узнаете, какво крият тези вътрешни пътища.Каменисти ли са те? Гладки ли са? Как стоят нещата като цяло? И дали са обкръжени от тъмни и гъсти гори? Или прекрасния изглед стига чак до хоризонта? Дошло е време, да посветите този ден само на себе си. И не само този...

Продължение...

  

Хороскоп за 19.04.2019

( Votes )
Овен
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Продължение...

 

Хороскоп за 18.04.2019

( Votes )
Овен
Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Продължение...

  

Страница 217 от 374

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>