Магия за любов - изпитана и действаща

( Votes )
Оценка на читателите: / 643
Слаба статияОтлична статия 
Магията, дори и тази за любов, не е нещо с което трябва да се захващате на шега. Ако имате и най-малкото съмнение, че човека, на когото смятате да я приложите, не е Вашият избранник ЗАВИНАГИ, то затворете тази статия и се отдайте на размисли, дали въобще да пристъпите към действие. За магията мислете като за някакво мистично чудовише. Ние ще Ви предоставим начин, с който да го призовете, но няма да получите информация /поне не в тази статия/ какво да правите ако се отметнете от желанието си. Веднъж пуснато на свобода мистичното чудовище - любовна магия, може да изпълни Вашето желание ако умело и последователно го направлявате, или да се върне при вас объркано и ядосано ако сте го събудили само за да си поиграете с някого.

Магия за любов





Сега е последният момент, в който имате възможност да помислите и ако имате колебания да се откажете.

Продължаваме ли? Ако отговора Ви е НЕ - знаете изхода. Ако отговора Ви е ДА четете нататък.

Тази любовна магия е нещастно влюбени, тайно въздишащи или с други думи, за тези, които знаят кого точно искат и какви отношения биха желали да пламнат между тях.

Вземете чист лист хартия и червен химикал /червен молив или фулмастер също биха свършили работа/. Ако все пак нямате червен може да използвате и друг цявт, но знайте, че червеното стимулира и разплава любовната магия като барут.

Любовна магия

Намерете начин да се оттеглите на уединено място, където няма да Ви безпокоят поне половин час.

На листта ще трябва да нарисувате две фигури - Вашата и на човека, когото желаете да бъде привлечен към Вас. Започчнете с другия човек, нарисувайте очертания на тялото му колкото можете, като не е важно колко добър художник сте, а е важно колко силно и ясно визуализирате образа му докато го рисувате. Направете някой детайли, които най-силно ви впечатляват в него  очите, устните, косата, ръцете или каквото Вие прецените. Нарисувайте и собствената си фигура, като пак направите някой детайли, които смятате за характерни за Вашия образ.

Готово - фигурите са нарисувани! Не е необходимо да пишете имена или инициали, но ако това ви кара по-ясно да свържете образите с конкретните хора може и това да направите.

Магия за обич

Сега нарисувайте две стрелки с противоположни посоки една под друга между двете фигури. Първата стрелка трябва да тръгва от Вашата фигура и да сочи към фигурата на избранника, а втората стрелка да е в обратната посока. Между двете стрелки се образува поленце, като ред от тетрадка с широки редове. Там напишете това чувство, което искате да се породи между вас - любов, обич, страст, привличане и т.н. Имате право само на едно. Можете да напишете много в опит да излъжете магията или, за да се подсигурите, че поне едно ще стане реалност, но така само ще предизвикате да получите от всичко нищожно малко и нито едно завършено и пълно като цяло.

Това бе направата на магията за любов. Митичното чудовеще е призовано! Но това не е края. Трябва всеки ден, до сбъдване на желанието да вадите листта и да гледате образите, колкото по-ясно си представяте желаното чувство и взаимоотношения между вас, толкова повече ускорявате приближаването на изпълнението.

Както повечето магии, така и магията за любов обича да поставя изпитания. До месец след като нарисувате фигурите на листта в живота Ви ще се случи така, че ще трябва да направите важен за Вас избор. Ще трябва доброволно да се лишите от нещо, което харесвате или обичате. Това е изпитание на Вашата решимост и стремеж към любимия/любимата. Ако не успеете да направите жертвата, която се иска от Вас шанса да се изпълни желанието Ви намалява драстично, но все пак все още има шанс да се сбъдне.

обич магия

Ако обаче стане така, че човека, към когото сте насочили тази магия за любов бъде привлечен към Вас и започне да изпитва дълбоки и искренни чувства, а вие го отхвърлите или нараните само, за да си поиграете с него сме длъжни да Ви предупредим, че Ви очаква сериозно и неприятно наказание. Магия за любов не се прави с цел отмъщение или други низки подбуди.


Силва Коен - сестра от "Сивото сестринство"


 Вижте още по темата :

Стара руска магия за обич и вечна любов

Магия за любов

Кървавата любовна магия















ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Магия за любов - изпитана и действаща - 4.8 out of 5 based on 643 votes
Коментари (41)
Думи
41 Понеделник, 11 Април 2022г. 11:26ч.
Diki
Може ли думите и колко време трябва да се прави това благодаря
До Vqra ver
40 Събота, 23 Октомври 2021г. 15:17ч.
Ванеса
Много ви моля, как мога да се свържа с вас
ЗДРАВЕЙТЕ
39 Сряда, 30 Май 2018г. 12:10ч.
Genoveva
A вместо да се рисуват фигури не може ли да се ползват снимки на двамата моля някой да ми каже как точно се прави ритуала
Obicam go
38 Четвъртък, 29 Юни 2017г. 12:26ч.
Genoveva
Mnogo obicam edno momce iskam go kak da napravq magiqta
Liybov
37 Петък, 24 Февруари 2017г. 18:05ч.
Genoveva
Iskam da si vurna polovinkata mnogo q obi4am ne moga da q vurna tq e razo4arovana ot men i ne me iska pomognete
mnogo samm naranena
36 Събота, 19 Септември 2015г. 12:16ч.
simona
zdraweite na wsichkii mojee li i az da poiskamm dymitee zashtoto mi e mnogo wajnoo az obucham strashno mnogo edin chowek no toy prawi greshka sled greshkaa i po tozi nachinn bi trqbwalo da me izgybii no a prodaljawam da bada s nego iskam wsichko da se promeni i da sme dwamata toy da me prawi nai shtasliwataa mnogo wi molq da mi kajete dymite koito se kazwat predi da naprawish magiqtaa . Blagodarq za wnimanietoooo
DO M DANİELA 73
35 Вторник, 08 Септември 2015г. 10:36ч.
lorinda
UMOLYAVAM Vİ izpratete Mİ tezi vil6ebni dumi İSKAT da Nİ razdeliat KATO govoriat liji PO moi adres a az GO OBİCAM mnogomnogo ne MOGA DA JİVEİA bez nego
zdraveite
34 Петък, 26 Юни 2015г. 20:00ч.
Genoveva
моля ви пратете ми думите който се изричат моля виииииииииии
zdraveite
33 Събота, 13 Юни 2015г. 14:44ч.
sava
molq vi da mi izpratite i na men dumite ako obichate?Blagodarq prevaritelno.
Магия за любов
32 Петък, 12 Юни 2015г. 19:08ч.
petq
моля ви пратете ми думите който се изричат молявиииииииииии az_nesam@abv.bg
Zdraveite!
31 Петък, 05 Юни 2015г. 10:36ч.
Genoveva
Mnogo vi molia ako niakoi znae dumite koito se izrichat za da e uspeshen rituala da mi gi prati na alana@mail.bg. Molia vi otchaian sam. Triabva da si vurna lubimata jena
pitam
30 Петък, 29 Май 2015г. 18:31ч.
mitko
molq vi da mi izpratite i na men dumite ako obichate?Blagodarq prevaritelno.
може ли някой да ми прати думите
29 Неделя, 17 Май 2015г. 16:17ч.
Даниела
може ли някой да ми прати думите
zdraveite
28 Събота, 25 Април 2015г. 14:47ч.
Genoveva
mnogo vi molq ako nqkoi moje da mi kaje dumite koito se izri4at za da e uspeshen rituala da mi pi6e na e-mail-blc4ever@abv.bg ,polojenieto mi e naistina kritichno maikata na deteto mi me ostavi zaradi drug muj....moq nai dobar priqtel....pomognete molq,blagodarq vi predvaritelno
molq kajete mi dumite
27 Сряда, 22 Април 2015г. 16:18ч.
Genoveva
Umolqvam vi, obojavam momchrto I mnogo iskam Da se poluchi I naistina ako nqkoi znae dumite s koito se poluchava, molq go Da mi gi kaje, blagodarq predvaritelno
Magiq
26 Сряда, 21 Януари 2015г. 18:43ч.
Genoveva
Kak da napraviq tazi magiq za lubov toi kazva 4e e vluben v druga az sam bremena mnogo me e stax az go obi4
pls dumite
25 Понеделник, 19 Януари 2015г. 13:54ч.
molia
пратете ми димите на ddpnk@abv.bg
любовна магия
24 Петък, 12 Декември 2014г. 19:42ч.
Богдана
Как да разбера продължението
научих те ли думите от вяра
23 Сряда, 10 Декември 2014г. 20:29ч.
Армения
Здравейте , бих желала да науча дали сте научили думите и действително ли действа? Благодаря Ви предварително!
...
22 Сряда, 15 Октомври 2014г. 22:24ч.
Genoveva
Magiqta deistva I to kak,no molq vi kajete mi kak da q razvalq ,umolqvam vi.Jivotata mi propada vse po nadolu .Iskam da razvalq tova neshto , nikoga poveche ne bih go povtorila....
Vqra Ver
21 Неделя, 21 Септември 2014г. 20:33ч.
agi
Мила Вяра, здравей ! Много бих искала да ми помогнеш и да ми кажеш "вълшебните думички", които произнесени над рисунката с червения химикал имат реално сбъдване ?? Ще се радвам да ми пишеш - avidenova@gmail.com

Благодаря ти !!!!!
Zdraveite
20 Събота, 02 Август 2014г. 08:20ч.
kamen
daite Telefon ili email na hodja.
pomogni bez lja
19 Сряда, 30 Юли 2014г. 08:05ч.
Genoveva
probvah tzi ,s krtinkite, ne deistva..avno ne6to nekazvat kriqt.........
Nqkoi uspq li da se svarje s Vqra Ver?I ako nqkoi e razbral dumite neka mi pi6e da go napravq i az :(
18 Сряда, 18 Юни 2014г. 18:25ч.
Annyta
Zdraveite naistina ima 4ovek koito mn obi4am i iskam da sam s nego molq vi kajete ako nqkoi se e svarzal s tazi dama Vqra Ver i i nau4il dumite iskam da razbera kakvi sa i da napravq rituala kakto si trqbva z da ima jelaniq ot men efekt.Ako nqkoi znae ne6to da mi pi6e..
Pomognete1
17 Петък, 18 Април 2014г. 16:53ч.
Genoveva
Здравейте! Направена магия за любов,ако въобще е направена както трябва, как се разваля? Прочетох го тук преди години и пробвах. Имената на двамата, две червени фигурки и отдолу две червени стрелки, между които написах вечна любов, мисля, после прибавих и наши снимки. Ритуала, трябваше да бъде повторен още няколко дни. Не знам дали е направен добре, а и не знам къде са листовете.Любов от негова страна не се породи, но не можем да скъсаме окончателно.Мислите ли, че е подействало и как се разваля?
Pomognete1
16 Петък, 18 Април 2014г. 16:49ч.
Мики
Здравейте! Направена магия за любов,ако въобще е направена както трябва, как се разваля? Прочетох го тук преди години и пробвах. Имената на двамата, две червени фигурки и отдолу две червени стрелки, между които написах вечна любов, мисля, после прибавих и наши снимки. Ритуала, трябваше да бъде повторен още няколко дни. Не знам дали е направен добре, а и не знам къде са листовете.Любов от негова страна не се породи, но не можем да скъсаме окончателно.Мислите ли, че е подействало и как се разваля?
zdraveite! Pomognete da go razvalia!
15 Петък, 18 Април 2014г. 16:18ч.
miky
Izviniavaite! Az predi vreme(2-3godini) probvah tova neshto. POprincip ne viarvam v tezi neshta, no kato vas biah vliubena i oshte sum. Sega ne si spomniam vsi4ko. Mislia che narisuvah dvete figurgi i strelkite, posle mejdu tiah napisah liubov zavinagi. MIslia che i v sledvashtite dni go izrichah, samo tova i si predstaviah moeto i negovoto lice, napravih i snimkite edna do druga, posle vmuknah i pozitivna misul i dori dosta chesto go praveh mislenno, predstaviaiki si che me moli i iska da e s men. Sega sled tolkova godini ne znam kude e lista hartia i snimkite, mislia che gi skusah. Iskam da razvalia tova neshto ako vuobshte sum go napravila pravilno, Edin den razvalia li go, poveche nikoga ne bih go napravila. Tozi chovek oshte me tursi i mi predlaga, no nikoga ne moja da me obikne, kazva che chustva neshto, no ot deistviata i po nihsto ne lichi da e viarno. Ne mojem da se razdelim, no ne mojem i da sme zaedno!!!
!!!??!?!?!!?!
14 Неделя, 09 Февруари 2014г. 12:39ч.
пмс
Хора, здравейте ! :) Преди около седмица направих тази магия, всичко, което е описано, но забелязах, че доакто рисувам, а и след това, когато приключих и гелдах известно време рисунката, забелязах, че бях бая настръхнал... мислех си, че си внушавам и че е станало просто, защото ми се е искало и като си прибрах рисунката в един учебник после цял ден се чувствах някакво странно ... все едно бях си отпочинал от нещо и за първи път не бях толкова натъжен. Да, но в продължение на 1 седмица всяка вечер си вадех рисунката и се опитвах да си представям това, което горе е казано ( то аз почтиденонощно сиго представям амаа карай :D ) и когато затварях очи и картината ми излизаше изведнъж настръхвах ...на всяко дълбоко вдишване и издишване като някаква вълна ме обливаше нещо заради което настръхвах .... но айде то това, си казах, става при всеки, който диша по този начин. Но пък и вччера вечерта си допрях рисунката до сърцето .... един вид прегърнах я, за да може уж този на когото съм приложил магията нали да усети... обаче усетих как ритъма на сърцето ми се забави и започнах да дишам по забавено, а и после цяла вечер като ми се въртяха онези мисли, които по принцип и пред листа, и без него ми се въртят, червата ми къркореха :\ Та исках да ви помоля, ако някой прочете този роман, който изписах :D и е правил магията ... ще съм му много благодарен ако ми каже дали това, което описах има нещо общо с магията и какво означава ... или просто голямото ми въображение и желанието ми ме карат да си втълпявам илюзии. !!!?!?!?!? ако иска може тук, а може и лично на email >> 86toni86gmail.com
Благодаря ви много предварително!!!! :)
Na raba sam
13 Четвъртък, 26 Септември 2013г. 18:17ч.
Genoveva
vqra ver kak moga da se svarja s vas molq za tel. ili imeil. Bix izkal da mi pomognete otchaqn sam,s jena mi jiveem 6 god. imame dete na 3 god. izvednaj mi kaza che si otiva,neznam kakvo da pravq. Molq za pomosht.
ot4aqan
12 Събота, 20 Юли 2013г. 19:58ч.
Genoveva
molia pomognete,moiata istoria e tragi4na,lubovta na jivota mi me napusna zaradi drug maj,decata neiskat da me vidqat,bogoqazliv 4ovek sam no mi ostana samo bolka i praznota vqarvam 4e nesam bezgre6en,no ve4e vsi4ko e na jivot i smart,4etox komentarite vi pi6ete za niakakvi dumi4ki bez koito ni6to ne stava,kak moga da se svaja s jenata koiato gi znae,blagodarqa za razbiraneto.
m
11 Петък, 05 Юли 2013г. 21:02ч.
daniela73
ako ne obichate nesi pravete shegi deistva ito kak
6 Сряда, 02 Януари 2013г. 23:12ч.
vqra ver
zdraveite,predi nekolko meseca se razdelih s priqtelqsi,no vsashtoto vreme bqh i omajena reshih da opitam no nese poluchi poslese zapoznah s choveka koito sam sega reshih da probvam istinski i eto ti rezultata zaedno sme veche godina bremena ise obichame strashno mnogo no ima edna podrobnost trqbvadago napravish i edna sedmica hem dago gledash hem dago kazvash neshto koeto nemoga da pisha tuk mislq che nee redno tova mi kaza jenata koqtoe mnogo izvestna po teq neshta opredeleno deistva ie chudo ako iska nekoi damu kaja samo dumite nai vajni nekame potarsi inache bez dumite naistina nedeistva,no nesi pravete opiti ako nee neshto seriozno uspeh ikasmet na vsichki.veseli praznici zdrasti 6te mi kaje6 li koa e tazi jena blagodara ti a tova tuk ni6to ne deistva
do Vqra Ver
10 Вторник, 30 Април 2013г. 07:49ч.
denise
Zdraveite ,moje li da mi kajete kak moga da se svarja s vas ,bih iskala da mi pomognete ,kazahte 4e se kazvat i niakakvi dumi i 4e bez tiah ne stavalo ,blagodaria vi predvaritelno i se nadiavam da polu4a otgovor ot vas ?
zdr
9 Понеделник, 29 Април 2013г. 21:31ч.
.....
Zdr. Vqra ver kak bih mogla da se svarja s teb ?
УМОЛЯВАМ ВИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ....!!!
8 Четвъртък, 28 Март 2013г. 08:28ч.
Мария.K
Много се надявам това да е истина,дълбоко в себе си вярвам в това направих го така както е описано нa 14.03.2013 но нищо и нищо.В какво да вярвам и какво да мисля не знам? Не ме е потърсил малки кратки съобщения да му пожелая да бъде истински щастлив, когато на мен сърцето ми се къса от болка къде отиде нашата любов,може би на вятъра или просто не ме е приел не на сериозно.... сега отново сама с мисли с болка и едно дете!!!
УМОЛЯВАМ ВИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ...нека ми пишат хора които наистина знаят цената на тази огромна празнота има много вид магически методи но не съм запозната с тях...
Благодаря предварително на всички!!
Do Vqra Ver
7 Сряда, 13 Март 2013г. 13:04ч.
Morgana
Milichka zdravei mnogo iskam da mi pomognesh i dam i obqsnish kak da napravq tova shte se radvam da mi pomognehs che sum otchaqna veche pishi i da si razmenim skype ili telefona blagodarq predvaritelno
ako ne obichate nesi pravete shegi deistva ito kak
6 Сряда, 02 Януари 2013г. 23:12ч.
vqra ver
zdraveite,predi nekolko meseca se razdelih s priqtelqsi,no vsashtoto vreme bqh i omajena reshih da opitam no nese poluchi poslese zapoznah s choveka koito sam sega reshih da probvam istinski i eto ti rezultata zaedno sme veche godina bremena ise obichame strashno mnogo no ima edna podrobnost trqbvadago napravish i edna sedmica hem dago gledash hem dago kazvash neshto koeto nemoga da pisha tuk mislq che nee redno tova mi kaza jenata koqtoe mnogo izvestna po teq neshta opredeleno deistva ie chudo ako iska nekoi damu kaja samo dumite nai vajni nekame potarsi inache bez dumite naistina nedeistva,no nesi pravete opiti ako nee neshto seriozno uspeh ikasmet na vsichki.veseli praznici
ami nqma stane
5 Неделя, 16 Декември 2012г. 22:46ч.
vlyuben
zdr na vsi4ki imam malko opit s tezi neshta i vi uverqvam ce taka s risuvane na obrazi i strelki nqma stane nishto,ne vqrvayte na risuvaneto,vqrno e ce se vrishta kato bumerang na coveka koyto go napravi,vrishta se kogato nese napravi kakto trqbva,po dobre virvete pri nqkoy dokazan hoca ili cuval sim ce ima i popove koito go pravqt i nese razvalql cql jivot
zdr
4 Понеделник, 28 Ноември 2011г. 21:43ч.
krisi
zdraveite nqkoi moje li da mi kaje dali naistina deistva,i dali tazi magiq nqma da otvarne s ne6to lo6o???????
zdraveite
3 Сряда, 02 Март 2011г. 20:34ч.
sabine
az probvah i ni6to ne stana,dori o6te ne mi se e obadil, niakoi moze li da mi dade savet
Vqra
2 Понеделник, 26 Април 2010г. 15:58ч.
Potaistven
naistina ki deistva. Ами попринцип имай малко вяра няма неважможни неща !
nz
1 Петък, 05 Март 2010г. 14:45ч.
Genoveva
naistina li deistva

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: